Muzică și distracție în loc de investiții la Târgu Jiu

Posted on

În ultima perioadă se pune foarte mult accent pe organizarea concertelor din Piața Prefecturii, mai ales că până în prezent au fost rezolvate majoritatea problemelor din Târgu Jiu. Se pare că a fost introdus sistemul de parcare prin SMS, au început lucrările pentru modernizarea Axei Brâncuși, toți câinii au fost duși la noul padoc, avem multe pasaje rutiere construite peste noapte și nu, în ultimul rând, Casa de Cultură are acoperiș nou…vise taică, vise.

În urmă cu câteva luni, cei din Primăria Târgu Jiu se plângeau că nu au bani pentru investiții, că nu pot să-și termine proiectele începute sau că nu pot demara proiecte noi pentru oraș, aruncând pisica în curtea Consiliului Județean.

Din lipsă de bani…probabil onorariul acestor formații a fost plătit cu voucherele de vacanță a celor din primărie, care nu le-au primit încă…parctic acești salariați devenind, fără să vrea, turiști în orașul lor.

Mai mult ca sigur, din toamna…când „celebrul jucător de fotbal” va merge prin cartierele orașului și va fi întrebat de târgujieni despre locurile de joacă, canalizare, infrastructură sau traficul rutier, le va răspunde cu versuri din repertoriul celor de la The Motans, din melodia „Weekend”, de la Carla’s Dreams – „Dă-te-n Chizda Mă-tii” sau de la 5Gang, „Singuri acasă”, mai ales că de aproximativ doi ani suntem singuri prin acest oraș, neavând o administrație locală așa cum ar trebui.

P.S. Ideea organizării acestor concerte nu este rea, dar din păcate nu sunt promovate corespunzător, iar numrăul turiștilor, care ar trebui să ajungă la Târgu Jiu, lasă de dorit.

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *