Îmi place să construiesc, nu să dărâm

Posted on

Din această săptămână am ales să scriu pe blog, pentru a elimina acele discuții că sunt membru al unui partid politic și că nu este corect să scriu editoriale într-un ziar local. Bun…acolo nu este corect să scriu, după cum consideră unii, dar pe acest blog voi scrie…și voi încerca să fiu cât se poate de obiectiv, chiar dacă uneori voi deranja.


Știu și sunt conștient că sunt anumite personaje cărora nu prea le convine când spun ce am de spus și uneori fac, chiar, și alergie. Acestora le recomand două variante, și anume: ori schimbă canalul…pardon blog-ul…și îi ascultă doar pe cei care le culeg scamele de pe sacou, ori merg la farmacie și își cumpără o alifie care să le amelioreze prostia, pardon…alergia.

În același timp, ce trebuie să înțeleagă cei pe care îi deranjez este că spre deosebire de ei mie îmi place să construiesc, să pun pe hârtie idei, proiecte și, alături de oameni, de o echipă, să le pun în practică.

Nu-mi place să mă plâng, să caut vinovați, să mă consider sabotat în acele momente când am impresia că nu reușesc. Când am astfel de momente, deoarece cred că fiecare avem astfel de momente, mă uit în oglindă, îl caut pe acel Luis luptător, acel Luis căruia nu îi place să renunțe…și, astfel, îmi duc planurile la capăt.

LUIS POPA nu renunță niciodată…mie îmi place să construiesc…nu să dărâm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *