Unii purtau,ieri, doar trening, dar astăzi „m-a făcut mama director…”

Posted on

Unele personaje ajung directori peste noapte, dar nu prea știu cei cu ei pe lumea asta…sunt acele personaje care pot spune liniștit că „m-a făcut mama director…”. Când îi rogi să-ți prezinte câteva date cu privire la activitatea lor au impresia că îi iei peste picior. Sunt acei directori care stau toata ziua pe la ușa partidelor pentru a fi susținuți pentru acel post, iar când se văd ajunși acolo, pe „tron”, au impresia că toată lumea este a lor.

Această categorie de directori se încadrează în tiparul celor care au sărit anumite trepte ierarhice în evoluția lor profesională, sunt acei directori, care nu cu mult  timp în urmă, stăteau ascunși în spatele unui calculator, sunt acei directori care, până mai ieri, veneau cu actele la semnat.

Din păcate, aceste personaje, care purtau doar treninguri de „firmă”, încep acum să poarte doar sacouri…fiind excitați de gândul că cineva le va culege scamele și le va spune, în același timp, la ureche, că sunt cei mai frumoși. Fără să-și dea seama…sunt doar „Frumoasa din pădurea adormită”

Această categorie de directori ar trebui să înțeleagă că toată lumea vrea să stea pe „tron”, dar din păcate „coroana” nu poate să stea pe capul oricui, iar ei ar trebui să-și vadă puțin de lungul nasului, să respecte anumite etape profesionale, câștigându-și, astfel, respectul colegilor și a celor din jurul lor.

Și ar trebui să mai aibă grijă ce și cum declară…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *