Acolo unde se termina logica…începe Târgu Jiul

Posted on

În orașul nostru orice este posibil și pot spune (preiau această vorbă de la un prieten din țară)…că acolo unde se termina logica…începe Târgu Jiul. La noi se anulează concursuri de către instanțele de judecată, de bine ce sunt organizate,  unii consilieri locali se ceartă cu oameni care au făcut performanță în sport, iar primarul semnează dispoziții neavând o bază legală.

În același timp, dorim să promovăm orașul cu poze pe gardul cimitirului…un alt loc mai bun nu am găsit. S-au terminat toate zonele din oraș unde se puteau amplasa astfel de poze, s-au terminat toate târgurile de turism din țară și străinătate…singurul loc unde mai aveam de pus astfel de poze este exact la cimitir.

Pe de altă parte…ne lăudăm că vrem să îmbunătățim transportul în comun, că vrem să urmărim de pe telefon pe unde sunt troleibuzele și când ajung în stație, dar…aducem în orașul nostru ce aruncă alții…autobuze la mâna a doua.

Și nu în ultimul rând…vedem cum, în anul 2020, apar mesaje de prin telefoanele unora, care „nu știu” pe unde și le lasă, cum primarul spunea în urmă cu doua luni de zile că nu are nevoie de bani…nici de la Consiliul Județean, dar nici de la Guvernul PNL, iar acum își schimbă declarația…și cum deja încep plimbările de la un partid la altul, ușile sunt diferite…oamenii sunt aceeași.

Din păcate, în multe cazuri…unde se termină logica…începe Târgu Jiul.

P.S. Mă duc până la stadion…vreau să cumpăr un meniu de la McDonald’s. Știți cumva până la ce oră este deschis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *