Deranjezi când începi să vorbești

De multe ori, începi să deranjezi când îți expui punctul de vedere. Unii te apreciează, alții se uită lung și nu înțeleg ce se întâmplă, alții te critică, dar există și acele persoane care trec nepăsătoare pe lângă tine.

Fiecare își stabilieste propria strategie, fiecare are propriul său plan…fiecare acționează într-un anumit fel. Cel mai important este ca atunci când îți expui anumite puncte de vedere acelea să fie ale tale, să nu-ți fie transmise/influențate de altcineva și să ții le expui până la capăt. Poate pare greu, dar nu imposibil…

În același timp, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea…nu toți pot să fie de acord cu tine…până la urma despre asta vorbim…despre libertatea de exprimare. Din păcate, în multe cazuri, fiecare vede realitatea în felul său, fiecare vede acea realitatea care îl influențează pe el ca om, acea realitate care îl afectează, acea realitatea în care doar el are dreptate…și de multe ori aceste realități nu sunt la fel.

Pare ciudat, dar vorba lui Ion Rațiu: „Voi lupta până la ultima picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *