A picat guvernul, dar unde a picat nu se știe

Posted on

A picat Guvernul PNL…a picat…și unde a picat nu se știe, nici măcar Iohannis habar nu are. În urmă cu câteva luni acest guvern visa tot felul de proiecte, se jura că va schimba România în doar câteva luni, că vor apărea autostrăzi, că vor veni cu idei care ne vor poziționa între primele țări din Europa, dar din păcate nu a fost așa…multă vorbă, fapte puține.

În același timp, membrii acestui guvern se lăudau că au majoritate, că s-au înțeles cu partenerii lor și că nu au cum să mai pice…și uite că au picat…având și cerneala proaspătă pe hârtie.  Din câte se aude, .Orban, fiind ocupat să-și vindece febra de la mâini, a uitat să-și cumpere saltea, .iar această căzătură l-a lăsat fără voce.

Dar ținând cont că este un bun dansator…în picajul său, alături de Raluca Turcan, a început să danseze samba și asta până când i s-au împleticit picioarele în propriile ordonanțe de urgență.

A picat guvernul PNL…și exact cum ziceam în urmă cu trei luni…este un guvern care tot timpul a stat la mâna celor cu care a împărțit feliile de tort…un tort mult prea mic, pentru atâtea guri…de cască.

P.S. Oare de la Târgu Jiu i se va mai cere demisia lui Orban? Unii zic ca da, alții că nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *