Astăzi ne jucăm noi cu viața, mâine se joacă ea cu noi

Mă uit în jurul meu și văd oameni simpli, frumoși, oameni cu probleme, dar care reușesc să treacă peste ele…mă uit în jurul meu și văd oameni plini de răutate, egoism, care se pun prima dată ei pe primul loc, fără să ia în calcul și dorințele celor din jur sau necesitățile acestora.

Uităm că viața are la bază anumite principii, care uneori sunt respectate, alteori nu, este bazată pe prietenie, pe relații interumane…nu putem trăi într-un cerc doar al nostru, judecându-i mereu pe cei de lângă noi.

Din păcate, ajungem, de multe ori, să-i privim pe majoritatea ca fiind dușmanii noștri, fără să ne dăm seamă că ei vor să ne schimbe, prin simplul fapt că ne spun unde greșim și au curajul să facă acest lucru.

Viața are și condiții…dacă nu ar exista aceste condiții…nu ne-ar putea ajuta să evoluăm, până la urmă ea nu ne poate oferi totul, dar noi, în schimb, să nu oferim nimic.

Privind pe geamul vieții, dimineața lângă o ceașcă de cafea, trebuie să realizăm când avem probleme, deoarece nimeni nu este perfect…important este să ne dăm seama de acest aspect, când nu este mult prea târziu…astăzi ne jucăm noi cu viața, mâine se joacă ea cu noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *