Îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să facă ceva pentru orașul în care s-a născut

Posted on

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să ajute la schimbarea acestui oraș, care să vină cu idei noi, dar și cu proiecte care să ajute comunitatea în care trăim.

Da…îmi doresc să fiu  acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui să se ocupe de promovarea orașului Târgu Jiu la nivel național și nu doar în județul Gorj.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui să se ocupe de traficul rutier din Târgu Jiu, astfel încât să nu mai avem zone blocate, mai ales în perioada sărbătorilor pascale sau de iarnă.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui să se ocupe de atragerea de investitori, dar și cum ar trebui susținut mediul de afaceri autohton.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui să se implice mai mult pe partea de cultură, cum ar trebui susținuți oamenii care aduc un plus de valoare pentru acest oraș și cum ar trebui tinerii implicați în viața urbei noastre.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui înființate noi locuri de parcare, cum ar trebui să arate locurile de joacă și cum ar trebui să arate tot orașul, nu doar zona centrală, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum ar trebui să se facă deszăpezirea, noroc că anul aceasta nu am avut iarnă, cum ar trebui rezolvată problema apei din municipiu și cum ar trebui încheiate parteneriate publice-private pentru înființarea de after – school-uri.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care să-i arate actualului primar cum trebuie să comunice cu cei din jurul său, cum nu totul se rezumă la jigniri și, mai ales, cum trebuie găsite soluții ca orașul să se schimbe de la o zi la altă.

Da…îmi doresc să fiu acel „dobitoc” din consiliul local care vrea să facă ceva pentru orașul în care s-a născut și, da, cunosc mai mulți „dobitoci” care acum sunt consilieri locali și care au tot respectul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *