există și tineri care trag generația noastră în jos

Posted on

Susțin tinerii și îi voi susține mereu…știu cum este să nu te bage nimeni în seama, cum este să primești o șansă foarte greu, dar mai ales știu cum este să pleci de jos, fără să te ajute nimeni. În același timp, cred și am această speranță că tinerii de astăzi…pot deveni liderii de mâine, dar să devină acei lideri pe care omul de rând să se poate baza, să fie acei lideri ale căror principii să se bazeze pe unitate și valoare.

Am rămas profund dezamăgit să văd un tânăr, dintr-un anumit partid politic, cum ia în derâdere sau mai bine zis la mișto pe cei care sunt panicați de acest nou virus care a făcut numeroase victime la nivel mondial.

Din păcate, acest tânăr care vrea să candideze pentru funcția de primar, într-o comună din județul Gorj, uită că de cei care face mișto astăzi…mâine le va cere votul.

În același timp, tânăr fiind…pot spune că acest tip de „tânăr” care vrea să fie lider, doar pe hârtie, și care are această gândire trage generația noastră în jos, iar cei care îl susțin ar trebui să-l trimită la lecții de comunicare.

Am tot spus și o voi spune mereu…este timpul să lăsăm costumul la o parte și să purtăm din nou blugi…să fim acea generație care, prin multă muncă, să schimbăm ziua de mâine.

Am avut, am și voi avea mereu încredere în tineri…doar împreună putem schimba ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *