#stămacasă, politica trebuie lăsată pe locul doi

Posted on

În această perioadă, din cauza acestui virus, România s-a împărțit în două…unii care au înțeles riscul la care se supun, în cazul în care nu respectă anumite reguli, și cei care tratează această problemă cu multă indiferență…mergând pe ideea că „eu nu am ce să pățesc”.

#stămacasă

Încă vedem oameni care stau în aglomerație, încă vedem mame care ies cu cei mici prin parcuri, încă vedem bătrâni care stau și joacă șah în fața blocului…fără să-și dea seama că joacă șah cu propria lor viață, fiind cei mai expuși acestui nou virus.

Din punctul meu de vedere autoritățiile, guvernul, ar trebui să fie mult mai drastice privind măsurile pe care le impun…în aceste momente nu mai este vorba despre politică, în aceste momente este vorba doar despre sănătatea populației.

Ne uităm spre Italia, vedem ce se întâmplă acolo și acest lucru ne sperie, dar cu toate acestea încă ne mai dăm cu stângul în dreptul, încă nu avem curajul să luăm decizii care să devină obligatorii…suntem încă la stadiul de recomandări.

În astfel de momente se văd liderii adevărați, în astfel de momente trebuie acționat direct și la obiect, în astfel de momente politica trebuie lăsată pe locul doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *