oameni până la final…

Sunt momente în viață când trebuie să te ridici indiferent de câte ori ai căzut! Sunt momente când ușile se închid în fața ta, iar tu trebuie să ai răbdare și să cauți altele care să se deschidă. Răbdarea este o mare virtute…

Uneori, viața îți oferă prea multe momente când ajungi să gândești mai mult decât să simți. Ajungi să analizezi serios ce vrei să faci, cum vrei să îți pregătești viitorul ținând cont de prezent și trecut. Te uiți în oglindă și vorbești cu tine, încerci să găsești răspunsurile corecte la milioane de întrebări.

În același timp, sunt momente când viața îți trimite oameni în drumul tău. Unii vor să te influențeze, fiecare după propriul interes. În astfel de situații, tu trebuie să privești dincolo de ei și să vezi, de fapt, cine este om și cine este doar un simplu chip cu nume.

Pentru mine, în drumul meu, sunt importanți doar cei care știu să rămână oameni până la final! Cele mai valoroase momente sunt acelea când primești sfaturi de la cei care au curaj să se uite în ochii tăi și să spună cu sinceritate cât însemni pentru ei.

Astfel de oameni înseamnă viitorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *