În urmă cu o lună eram noi, dar acest virus ne-a schimbat

Posted on

În urmă cu o lună…ne puteam plimba pe străzi, puteam merge prin parcuri, puteam merge prin magazine, puteam merge la un film sau o piesă de teatru. În urmă cu o lună…puteam juca fotbal, puteam merge la munte sau sta cu prietenii lângă un grătar.

În urmă cu o lună…găseai peste tot măști de protecție, mănuși chirurgicale, alcool sanitar, practic găseai tot ce ține de propria noastră igienă.

În urmă cu o lună…poliția te oprea în trafic doar pentru controale de rutină, să vadă dacă ai actele la tine sau dacă te-ai urcat băut la volan.

În urmă cu o lună…erau persoane care luau la mișto acest virus pe rețelele de socializare, râdeau de cei care vedeau ce se întâmplă în restul lumii și începeau să fie panicați, râdeau de cei care se gândeau la ziua de mâine.

În urmă cu o lună…vorbeam despre un caz de coronavirus la nivel național.

În urmă cu o lună eram noi, dar astăzi totul s-a schimbat.

Astăzi…trebuie să stăm în casă, dar, în același timp, strângem bani pentru cadrele medicale, ne este frică de cel din fața noastră, atunci când mergem într-un magazin alimentar, iar…în rest…totul s-a închis.

Tot astăzi… vorbim despre 1.452 de persoane diagnosticate cu coronavirus, 139 de persoane vindecate și, din păcate, de 29 de persoane decedate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *