Viața este ca o călătorie cu trenul! Poți negocia cu „nașul”

Trenul oprește în diferite stații. În unele stă câteva minute, în unele câteva ore, iar în altele rămâne o viață. Oamenilor le place călătoria cu trenul, iar scopul acestei calatorii diferă…unii vor să ajungă mai repede la destinație și se grăbesc, după care le pare rău că au făcut acest voiaj. Altora le place aventura, să riște și să obțină ceea ce-și doresc de la călătorie.

Mai sunt și cei care nu știu în ce stație să coboare. Din păcate, există printre călători și aceia care se urcă în tren de dragul de a se plimba și atât.

În această călătorie se poate merge cu bilet, atunci când vrei să fii liniștit, să nu simți frica … sau poți negocia cu „nașul” și să îi ceri să te înțeleagă și să te lase să cunoști și următoarea stație, față de aceea care se află pe bilet.

Iar dacă  negociezi cu el și reușești să vezi și următoarea stație, s-ar putea să afli că este exact ce ți-ai dorit… sau nu.  Totuși,  dacă nu riști nici nu ai de undă să afli și rămâi cu mustrări pentru că nu ai mers mai departe.

Mie îmi place, de multe ori, să risc…E mai bine decât să regreți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *