Personajele de desene animate au coborât din televizor, pe lângă noi, pentru a ne vinde povești la gura sobei

Posted on

Sunt persoane pe lângă noi…mai bine zis personaje de desene animate, care vor să pozeze în ceea ce nu sunt și, în același timp, vor să vândă o poveste care, în multe cazuri, să prindă la public. Din păcate, publicul nu pune mereu întrebări…ci doar ascultă.

Fără să-și dea seama, acestor personaje li se potrivește perfect celebra replică din filmul „Filantropica”: „mână întinsă care nu spune o poveste…nu primește pomană.” Și da…sunt persoane care s-au învățat să trăiască din pomană, din a se scuza pe sine dând vina pe alții.

Aceste persoane consideră că procedează corect, că tot ce fac este normal, chiar și atunci când despart muntele de mare. Aceste persoane inventează povești, dar nu se gândească că într-o zi ei vor deveni o poveste din care lumea va trage o concluzie, mai ales atunci când fac aceeași greșeală de cel puțin trei ori.

Aceste personaje de desene animate ar trebui să știe că roata chiar dacă este pătrată…tot se învârte până la urmă, chiar dacă ei caută să-și cumpere teren…sperând, astfel, că se vor putea ascunde printre propriile buruieni.

P.S. Sunt persoane care se ascund în noapte după un geam, sperând, astfel, că cel care i-a prins să plece pe drumul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *