Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…!

Știu…sunt vinovat și de aceea vă rog să mă iertați. De ce sunt vinovat?…în rândurile următoare am să vă explic acest lucru.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…pentru că nu am reușit să fac tot ce era de făcut în domeniul meu de activitate, în salubrizare, dar față de alții am reușit să implementez colectarea selectivă în multe localități din județul Gorj, să dezvolt proiecte care au dus la înființarea unor locuri de muncă, iar pe acolo pe unde am trecut am format oameni, în special tineri.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…pentru că nu am reușit să fac tot ce era de făcut cu proiectul www.cult-ura.ro, dar față de alții am reușit să implementez acest proiect prin care am dorit să promovez orașul nostru, județul Gorj, dar și povești scrise de oameni care au făcut ceva pentru această societate.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…pentru că am reușit să mă implic, atât cât am putut, inclusiv în sport, dar față de alții, împreună cu o echipă frumoasă, am reprezentat județul nostru la nivel național, în Cupa României la mini-fotbal, timp de doi ani consecutivi.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…pentru că am reușit în multe situații să răspund prezent și să-i ajut pe majoritatea celor care au apelat la mine, atât cât am putut, față de alții care, atunci când ocupă anumite funcții publice, uită să mai salute când merg pe stradă.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…pentru că în ultimii 13 ani de activitate, cu bune sau rele, am fost eu, dar măcar față de alții am avut mereu curajul să spun ceea ce gândesc, să fac ceea ce am considerat eu că este bine și să-mi asum fiecare greșeală pe care am făcut-o.

Sunt vinovat, vă rog să mă iertați…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *