Cei care vor țara și guvernul lor uită să fie responsabili…vor alegeri parlamentare!

În aceste momente, România se împarte în două categorii, și anume: din prima categorie fac parte cei care se protejează, cei care respectă regulile impuse de autorități, cei care caută soluții pentru a-i proteja pe cei de lângă ei și a doua categorie compusă din cei care ies în stradă să protesteze împotriva măștilor, a celor care nu cred în nimic…probabil nici în ei.

În același timp, vedem cum actualul prim-ministru încearcă să regleze anumite situații din pix pentru a modifica rata infectării la mia de locuitori din București, tipic românesc, și mai vedem un președinte care apare în conferințe de presă și vorbește despre nimic…nu că până acum ar fi vorbit despre ceva.

În timp ce în alte țări autoritățile încearcă să găsească tot felul de soluții pentru a proteja populația, pe la noi prin țară unii fac doar un banal joc de gleznă, probabil se cred un pui de Messi, și pasează responsabilitatea dintr-o parte în alta, iar principala preocupare a celor care vor să aibă țara și guvernul lor este să organizeze alegerile parlamentare.

Totodată vedem cum sistemul de sănătate mai are puțin și cedează…nu mai sunt locuri la ATI, doctorii încep să fie depășiți de situație, iar spitalele plimbă medicamentele necesare, pentru a tratata bolnavii, între ele, vedem cum sistemul de învățământ lasă de dorit și mai vedem, cine vrea să vadă, cum economia se duce pe apa sâmbetei.

Din păcate, la noi încă se poartă aruncatul vorbei peste gard, în timp ce în China, de exemplu, autoritățile dintr-un oraș au testat 2 milioane de oameni în două zile…și cu asta am spus tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *