Pentru acest guvern suntem doar cifre pentru ora 13:00

Posted on

Închid piețe, închid școli, închid economia, dau amenzi, ne țin în casă după ora 23:00…totul este perfect pentru ei, mai puțin pentru noi, dar și pentru ziua de mâine. Sistemul de sănătate mai are puțin și se blochează, incompetența acestui guvern plimbă bolnavii între spitale și ne țin pe cei mici în fața unor tablete date pe hârtie, că pe cele reale le-am cumpărat noi…părinții.

În fiecare zi muritorii de rând, adică noi, pierd oameni…pierd doctori, polițiști, profesori, ingineri, economiști, artiști, părinți, bunici, chiar și tineri, dar ei…acești guvernanți…nu pierd nimic, doar se gândesc cum să modifice datele din pix.

În același timp, în fiecare zi la ora 13:00 primim cifre pe telefon, cifre care ne spun câți români s-au îmbolnăvit, câți români s-au vindecat și câți români au murit…o înșiruire de cifre și procentaje.

Din păcate, pentru acest guvern sunt doar cifre, pentru noi, cei de rând, aceste cifre reprezintă o poveste de viață și DA fiecare cifră are o familie, fiecare cifră reprezintă ceva important pentru cineva, dar nu și pentru ei…oare până când?

P.S. Ca să scriu aceste rânduri am completat o declarație pe proprie răspundere…fiind scrise aproape de ora 23:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *