Doi copilași au nevoie de ajutorul nostru! Casa în care locuiesc se dărâmă pe ei

O familie din Văgiulești, greu încercată, are nevoie de ajutorul nostru. Iarna bate la ușă, iar Andrei și Alexandra trăiesc într-o casă care stă să se dărâme pe ei. Câțiva oameni de bine au demarat o campanie pentru a strânge fondurile necesare pentru a renova locuința celor doi copilași, încercând, astfel, să le aducă zâmbetul pe buze.

Andrei și Alexandra sunt crescuți de bunica lor, după ce tatăl a decedat, iar mama a rămas cu sechele grave în urma unui accident:

„Pentru mulți dintre noi se apropie Sărbătorile de iarnă! Pentru ei NU!

Ei sunt copiii sufletului meu! Stau și mă gândesc tot timpul la ei! Ce vor face mâine. Andrei și Alexandra sunt copii greu încercați de la o vârstă fragedă. Ei nu au știut ce este copilăria, rămânând orfani de tată de la o vârstă mai fragedă, el decedând cu 4 ani în urmă. Drama pentru ei nu a încetat și au mai primit o palmă de la cel de sus, mama fiind grav accidentată în urma cu două luni. Ea era cea care muncea să le asigure un trai cât de cât bun de pe o zi pe alta. Mama acum nu mai poate face nimic. A rămas cu probleme grave de sănătate. Singura care a rămas stâlpul casei este bunica, și ea sărăcuța cu anumite probleme de sănătate.

Andrei are 8 ani iar Alexandra are 10 ani. Haideți să le facem si lor Sărbătorile de iarnă mai fericite! Haideți să îl aducem pe Moș Crăciun la ei în casa ! Avem nevoie pentru renovarea casei! Fiecare cu ce poate și cum poate! Cine dorește să doneze vă las mai jos un cont de donații:

IBAN: RO28OTPV115001263086RO01

Nume titular: CIRJAN ELENA DANIELA

Valuta: RON

Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.

Cod SWIFT: OTPVROBUXXX

Cu specificatia «Ajutor Copii»“, este mesajul transmis pe Facebook de către Elena Cîrjan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *