Domnule primar poate organizăm ședințele cum trebuie, mai ales că ați predat management

Am văzut că actualul primar acuză consilierii PSD că nu au participat la ședința convocată „de îndată”, la ora 11:00 pentru ora 13:00, pe motivul că nu am vrut să votăm un proiect cu privire la mandatarea unui reprezentant al primăriei care să meargă în adunarea ADIA pentru a vota împotriva tarifelor la apă.

Greșit domnule primar…nu am participat la această ședință pentru că nu este normal să anunțați o ședință așa din scurt și fără să cunoaștem ordinea de zi, nu este normal să ne puneți în față proiecte, precum rectificarea bugetară, fără să știm din timp pe ce vreți să cheltuiți banii publici, banii târgujienilor…nu așa se organizează ședințele.

În același timp, domnule primar poate pe viitor veți anunța aceste ședințe cu o zi înainte, ne veți pune la dispoziție toate documentele necesare și eu vă promit că nu voi mai lipsi.

P.S. De la această ședință, din câte știu, au lipsit si consilieri PNL…oare au lipsit că nu au vrut să voteze ca reprezentantul primăriei să meargă în adunarea ADIA pentru a vota împotriva tarifelor la apă? Întreb și eu pentru un prieten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *