Domnule primar când ne apucăm și noi de administrație? Mai Dezinformăm mult târgujienii?

Posted on

Am ascultat declarația actualului primar prin care spunea ca a convocat ședința de „îndată”, de săptămănă trecută, pe motivul că a primit adresă de la ADIA prin care să desemneze un reprezentat al primăriei, în 24 de ore, care să participe în cadrul adunării generale.

Iar ați greșit domnule primare, iar mie îmi place să mă documenteze bine…am o întrebare pentru dumneavoastră… unde era situația de urgență,  în condițiile în care:

  • ați primit adresele de la ADIA pe data de 16.10.2020, respectiv pe data de 23.10.2020, dar nu ați făcut nimic pentru a rezolva această situație;
  • pe data 5 noiembrie a fost ședința de Consiliul Local prin care au fost aleși cei doi viceprimari, comisiile de specialitate și prin care ați stabilit ca unul dintre viceprimari să vă preia atribuțiile când sunteți plecat în concediu. Dacă era atât de URGENT să stabilim reprezentantul primăriei, care să meargă în adunarea ADIA, de ce nu ați pus și acest punct pe ordinea de zi atunci, în condițiile în care aveați adresele primite din octombrie…?!

Tot în declarația de presă actualul primar spunea că a primit, inclusiv, vineri o somație din partea ADIA…greșit domnule primar, teoretic ați primt o hartie pe data de 11 sau 12 noiembrie prin care se facea trimitere la aceste două adrese, hârtie pe care noi consilierii locali nu am primit-o pe motivul că…NU MERGE PROGRAMUL INFORMATIC.

În același timp, ce îi veți spune colegului dumneavoastră Marcel Ioan Boloș, ministrul fondurilor europene, care a informat toți operatorii de apă din țara, dar și asociațiile intercomunitare, privind politica de tarifare, dar și posibilitatea pierderii unor contracte de finanțare. În cazul în care Gorjul va pierde aceste sume de bani…îmi promiteți domnule primar că veți răspunde pentru asta?

Părerea mea este să lăsați politica la o parte și să vă apucați de administrație.

P.S. 1. Ați mai primit cumva o adresă săptămâna trecută de care noi consilierii locali nu știm?

2. Spre deosebire de dumneavoastră care ați predat management…eu de la vârsta de 23 de ani am condus, și nu mă refer la carnetul de conducere, iar de activitatea mea îi puteți întreba și pe unii colegi de-ai dumneavoastră de prin țară.

3. Unii dintre foștii mei colegi, al căror director le-am fost mulți ani, acum fac parte din echipa dumneavoastră…că tot vorbim de management, înseamnă că știu să formez oameni…prietenii știu la ce mă refer.

4. Nu-mi place să fiu luat de prost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *