Băi șmecherilor…românii vor să trăiască, nu să fie mințiți în fiecare zi

Posted on

Aceste alegeri ne vor costa și, din păcate, cei care ne conduc acum nu prea vor să înțeleagă asta, punând mai presus de orice propriile interese. Din păcate, acești șmecheri nu vor să înțeleagă că românii vor să trăiască, dar până la urmă…prin intermediul lui Nelu Tătaru…au spus adevărul…de tot ce se întâmplă prin această țară noi suntem de vină, ei fiind singurii care nu au greșit cu nimic.

În toate conferințele prin care apar acești indivizi acuză pe toată lumea, arată cu degetul în stânga și dreapta, nu se mai opresc din acuzații…probabil în perioada următoare vor veni și cu table pe care să ne deseneze cum împart vinovații.

În timp ce ei sunt ocupați cu astfel de lucruri, prin țară se întâmplă lucruri ciudate…vedem orașe care au o rată mare de infectare și care nu intră în carantină, gen Timișoara, și vedem alte orașe în care această rată de infectare este redusă iar autoritățile se pregătesc să închidă sau au închis totul, gen Lugoj.

Din păcate, în această perioadă se fac mai puține teste pentru a demonstra, probabil, că numărul celor care se îmbolnăvesc este în scădere, datorită măsurilor impuse de acești guvernanți „curați ca lacrima”…practic o metodă prin care se dorește mințirea populației și căutarea unei justificări pentru a ține aceste alegeri.

Fără să ne dăm seama, prin această prin această metodă, suntem aduși prin anii 80…atunci când veștile proaste erau ascunse, pentru a nu se scoate în relief problemele societății aflate în pragul dezastrului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *