Vrei să faci parte din cei mulți sau din cei puțini? Tu poți alege asta…

Posted on

Mulți încearcă să fie atractivi în exterior…haine scumpe, machiaje peste machiaje, corpul plin de bijuterii și tatuaje. Puțin sunt cei care reușesc să fie atractiv și din punct de vedere al sufletului, al minții, a modului lor de-a fi…puțini sunt cei care reușesc să fie atractivi din punct de vedere al atitudinii lor.

Mulți vor să fie „autentici” făcând copy-paste după alții, considerând că așa este bine.  Puțini sunt cei care știu să fie reali, să fie ei însăși în fiecare zi.

Mulți încearcă să se comporte de parcă  ar fi cei mai perfecți…uitând ca prin acest mod de a se comporta își pierd umanitatea, se rup de realitatea în care trăiesc. 

Cei puțin nu vor căuta niciodată oamenii perfecți, cei puțini tot timpul vor căuta oamenii care să le descopere minusurile, slăbiciunile și pe care îi vor ruga să vină să-i ajute.

Cel mai frumos compliment pe care îl poate primi un om este următorul: „Ești unul dintre cei mai autentici oameni pe care îi cunosc, iar faptele tale îmi demonstrează acest lucru!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *