eu am pus mai presus binele comunității, decât partea politică…al nostru primar NU

Posted on

De când ocupă funcția de primar al Municipiului Târgu Jiu al nostru edil s-a plâns, de multe ori, că nu este mulțumit de curățenia din oraș sau că în perioada anotimpului rece nu prea se face cum trebuie activitatea de deszăpezire și că își dorește, probabil veșnica sa vrăjeală, oameni cu expertiză, oameni cu experiență. Din păcate, una spune…alta face…de la vorbe la fapte fiind o distanță destul de mare.

În ultima ședință de Consiliu Local primarul a demonstrat, încă o dată, că pune mai presus interesul politic și că nu știe să lase la o parte orgoliul personal când vine vorba despre orașul Târgu Jiu. Majoritatea sa, deoarece se pare că unii au țara lor, guvernul lor, mai nou orașul lor, au refuzat propunerea făcută de Aurel Popescu prin care eu să fac parte din Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul S.C. Edilitară S.A., în calitate de consilier local.

Această propunere, venită din partea colegului meu, are la bază CV-ul meu profesional, CV ce are legătură cu domeniul de activitate al acestei societăți, printre care salubrizarea sau deszăpezirea, domenii în care mi-am desfășurat activitatea în ultimii 13 ani (11 ani în mediul privat la cel mai înalt nivel și 3 ani în administrația județeana).

Cu toate acestea, majoritatea sa din Consiliul Local, majoritate controlată politic de al nostru primar, nu și-a dorit un om cu expertiză în aceste domenii, ci din contră și-a impus anumiți oameni care nu știu să ridice sau să rezolve probleme legate de aceste activități, oameni pe care probabil să-i controleze cum vrea.

Am spus-o și o repet…acolo unde se termină logica, începe Târgu Jiul si acest lucru se adeverește pe zi ce trece…drept dovadă și cu această ședință…am vrut să-mi ofer expertiza mea profesională, pentru binele comunității, dar am fost refuzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *