Chiar dacă pleci singur pe un drum, la jumatea lui tot vei simți nevoia să voRbești cu cineva

Astăzi toată lumea comunică, prin tot felul de canale, dar cei care se conectează sunt foarte puțini. Trăim vremuri în care nu mai există acel teren comun…unde oamenii să se întâlnească, să comunice, să se cunoască reciproc.

Din păcate, mereu vorbim despre comunicare, dar mulți au uitat să prețuiască oamenii, să-i iubească necondiționat și ce mi se pare cel mai grav este faptul că majoritatea celor de lângă noi nu mai au încredere în oameni, în ființe…în suflete.

Chiar mă gândeam, în aceste zile, care sunt cele mai bune sfaturi pe care le-am primit, cine mi le-a dat și cu ce m-au ajutat aceste sfaturi pe mine ca persoană….și am ajuns la concluzia că, de-a lungul timpului, am primit multe sfaturi, atât legate de viața personală, cât și de viața profesională.  De unele am ținut cont, de altele nu, cu toate că dacă aș putea să dau timpul înapoi le-aș analiza mult mai bine.

Un sfat pe care l-am primit și de care voi țin mereu cont este următorul: „Luis, oamenii nu caută lideri perfecți…oamenii caută acei lideri care să le înțeleagă problemele, să-i ajute când au nevoie și să le aducă un plus de valoare în viețile lor. Și ține minte un lucru…chiar dacă pleci singur pe un drum, la jumatea lui tot vei simți nevoia să vorbești cu cineva…totul se face în echipă.”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *