Viața trebuie construită din provocări și proiecte, nu din prea multă rutină!

Cea mai veche meserie din lume, cred, că este cea de electrician…de ce spun asta?…simplu… când Dumnezeu a făcut lumea a zis: „Să fie lumină!” și imediat s-a făcut lumină, firele fiind deja trase. În același timp, cred că fiecare putem spune că meseria lui a fost prima de pe acest pământ, fiecare privind, în majoritatea cazurilor, anumite aspecte doar din punctul său de vedere.

În același timp, fără să ne dăm seama suntem un grafic…construit din intensitate emoțională, timp, energie, putere de muncă, grafic ce are și urcușuri, dar și coborâșuri.

Suntem și povești, texte înșirate pe hârtie, suntem amprente pentru cei care ies în calea noastră. De multe ori, urcăm pe munte, până acolo unde este doar zăpadă, alteori coborâm în vale unde sunt suflete…în ambele cazuri suntem noi.

Totodată, unora ne place să mergem pe autostradă, dar sunt și unii cărora le place să meargă pe drumuri normale, simple…dar indiferent de drumul ales și unii și alții au o destinație finală, un scop, un obiectiv, doar că unii vor să ajungă mai repede, iar alții nu se grăbesc deloc.

Fiecare avem propriul nostru ochi magic, ochi pe care-l folosim pentru a ne descoperi în fiecare zi și cu ajutorul căruia vrem să atingem un anumit nivel al dezvoltării noastre. Cu ajutorul acestui ochi ne punem mereu întrebări despre ziua de mâine, despre ce avem de făcut sau cum să depășim anumite situații, dar foarte rar ne întreabă cine suntem noi…deoarece toți am uitat că „o mare liniștită, nu poate forma un căpitan iscusit!”.

Viața trebuie construită din provocări și proiecte, nu din prea multă rutină!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *