Niciodată să nu spui niciodată, poate să fie începutul unei cărți!

Niciodată nu am susținut că sunt un om foarte prietenos, nu am susținut și nu voi susține niciodată acest lucru…dar pot spune că sunt un om de nădejde, pe care te poți baza atunci când ai nevoie. Cu toate acestea nu-mi plac oamenii care încearcă să profite de semenii lor, cei care urmăresc să obțină ceva din orice, iar atunci când întâlnesc astfel de oameni mă retrag încet, dar sigur.

În ultimii ani am ajuns la concluzia că în fiecare grup există trei categorii de oameni, și anume: profitorii, dăruitorii și cei care țin scorul, această ultimă categorie fiind alcătuită din cei care încearcă să mențină o balanță între profitori și dăruitori.

Tot în ultimii ani am întâlnit mulți oameni care erau la pământ, le-am întins mâna, i-am ridicat, iar atunci când am avut și eu nevoie să fiu ținut de mână mi-au dat drumul, fiind grăbiți să plece pe drumul lor.

În același timp, am stat, de multe ori, nopți lângă oameni care aveau nevoie de un sfat, de un sprijin moral, de un umăr pe care să-și găsească liniștea…și am reușit să-i ajut, iar dimineața puteai vedea zâmbetul pe chipul lor.

Totodată, în ultimii ani, am primit și câteva lecții foarte dure, printre care aceea de a primi sprijin tocmai de la oamenii pe care i-am rănit…cred că aș putea scrie o carte pe acest subiect, dar niciodată să nu spui niciodată.

Printre multe altele, acești ultimi ani mi-au demonstrat că trebuie să fii tu acel om de care ai nevoie în primul rând…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *