Mi-am adus aminte cum este să duc gunoiul

Posted on

În anul care tocmai s-a încheiat am tras câteva concluzii care m-au ajutat, pe toate planurile, am primit câteva lecții, unele gratuit, pentru altele am plătit, dar nu în ultimul rând m-am redescoperit pe mine ca persoana. În același timp, mi-am adus aminte că trebuie să lupți pentru fiecare proiect, pentru fiecare idee pe care o ai și să duci totul până la capăt…neapărat.

Prima și cea mai importantă lecție învățată, anul trecut, mi-a adus aminte cum este să duc gunoiul…mă refer la acel gunoi care îmi făcea rău, care îmi încărca spațiul cu energie negativă, care în loc să mă ajute să mă dezvolt, mă trăgea in jos.

Tot anul trecut mi-am adus aminte că trebuie să mă simt bine în pielea mea, să am grijă de sănătatea mea, să-mi fac puțină curățenie în modul de alimentație pe care îl aveam, dar să mai dau și câteva kilograme jos…cu ceva ambiție am reușit.

Totodată am început să mă uit mai puțin la televizor, mă săturasem să văd doar cifre, ce se schimbau de la o zi la alta, și atunci am decis că este timpul să citesc mai mult, să mă uit la teatru mai mult, să ascult muzică mai mult…să-mi pun gândurile pe hârtie, să investesc mai mult în mine.

Ținând cont că, tot anul trecut, am participat la două campanii electorale… am mai învățat ceva…sunt momente în care trebuie să acționezi în forță, să reacționezi imediat în momente de criză, pentru a nu rămâne cu ochii în farfurie.

Aaa…să nu uit…fiind un an plin, din toate punctele de vedere, am mai învățat că sunt momente pe care trebuie să le iei în râs, că sunt oameni mult prea frustrați, pe care trebuie să-i ocolești, că sunt oameni care gândesc doar dintr-o singură perspectivă, fără să pună întrebări, și poveștile unora, ce pozează în victime, vând cel mai bine.

Și o ultimă lecție primită în anul 2020…de multe ori primești ajutor de la cine nu te aștepți.

Să avem un 2021 plin de proiecte, deoarece loc este și să nu uităm niciodată „I don’t get Lucy, i make my own luck!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *