Nu-mi place să fiu luat de prost

Posted on

Am zis că nu voi mai face postări politice în preajma sărbătorilor de iarnă, dar când stau și ascult declarația actualului primar de pe TV Sud, cu privire la proiectul legat de fondurile europene, proiect pe care inițial l-a retras, neavând curajul să și-l asume, am impresia ca vrea să ne mintă în față.

Deci să le luam pe rând:

1. Prima dată susține că și-a retras proiectul pentru că nu avea siguranța că-l vom vota și noi, cei de la PSD…din câte știu pe mine nu m-a întrebat dacă voi vota sau nu acest proiect, ca să poată face astfel de acuze. Ca fapt divers…îl votam și dacă era propus de actualul primar, ținând cont de importanța sa pentru județul Gorj, dar în special pentru Municipiul Târgu Jiu;

2. Din câte știu, și sunt sigur că nu greșesc, are majoritate în Consiliu Local…păi dacă avem sânge în instalație de ce mai stăm după votul altora…?! sau când este vorba de anumite proiecte mai sensibile îi este frică să vină cu ele în față…?!

3. În același timp, susține că și-a retras proiectul pentru a lămuri anumite aspecte legate de el…probabil cu persoana sa, deoarece cu noi, consilierii PSD, nu a discutat.P.S. Un lider adevărat în astfel de momente se vede, atunci când trebuie să-și asume anumite proiecte, nu să arunce vina pe alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *