Suntem oameni și ne numărăm like-urile în fiecare zi

Posted on

Emoție…vorbim mereu despre emoție, despre stările prin care trecem în fiecare zi, despre situațiile în care suntem puși.  Vorbim despre teamă, frică sau chiar ură…stări legate de trecutul, prezentul și viitorul nostru.

Suntem oameni….fiecare cu propria sa poveste, pe care unii știu să o povestească frumos, pe când alții o transformă în minciună, dar fără să-și dea seama ei sunt o minciună în fiecare zi.

Suntem poze….pline de zâmbete și culoare, dar în spatele acestor poze sunt, de multe ori, drame, comedii sau simple banalități, pe care puțini le înțeleg.

Suntem like-uri, da mai nou suntem like-uri…le numărăm, le analizăm și încercăm să le multiplicăm…dar nu ne iese tot timpul.

Suntem zile…și de puține ori suntem recunoscători că avem șansă să începem o nouă zi, care poate să fie un nou început pentru noi. V-ați gândit vreodată câte începuturi avem într-un an, dar noi, din păcate, nu știm să profităm de acest lucru.

Și ca de final, o simplă concluzie…fără să ne dăm seama suntem oameni, plini de emoție, prinși într-o poză ce primește like-uri în fiecare zi, o zi ce poate reprezenta, mai tot timpul, un nou început pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *