Perfecțiunea taie aripi, omoară speraNțe, împușcă ziua de mâine

Posted on

În multe cazuri perfecțiune taie aripi, omoară speranțe, împușcă ziua de mâine. Sunt oameni ce vor să pară perfecți și pentru asta, în multe cazuri, sunt dispuși să facă orice…pentru a da bine într-o poză. De multe ori, în spatele perfecțiunii se ascund chipuri triste, chipuri plictisite, suflete ce vin cu probleme din trecut.

Cei care încearcă să fie  perfecți se vor  concentra mereu pe acest lucru, uitând de aspectele frumoase din jurul lor. Fără să-și dea seama, cei care procedează așa nu sunt conștienți că perfecțiunea este un hoț de timp.

Totodată, cei care încearcă să fie perfecți, de exemplu, într-o relație vor ajunge în unele situații să se mintă singuri, deoarece totul este perfect…nu?, iar povestea de iubire vinde bine în exterior.

Să nu uit de cei care vor să fie perfecți pentru cei din jurul lor, nu pentru ei. Iar pentru a realiza acest lucru caută soluții să-și acopere defectele, să joace un rol în societate, să pară altceva decât sunt acasă..și am ceva exemple în acest sens.

Perfecțiunea este o mască ce ascunde, uneori, depresia și nefericirea unui om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *