Oamenii vin și pleacă, dar noi vom rămâne mereu cu visul nostru

Posted on

Nu trebuie să avem limite, iar în cazul în care avem limite trebuie să învățăm să le depășim. Nu este greu…mulți ne-am dat seama că putem depăși aceste limite, impuse de multe ori tot de noi, în acele momente în care am fost puși în situații dificile, din care aveam impresia că nu mai putem ieși.

Să nu uităm că-n multe cazuri nu avem nimic stabilit și, prin urmare, nu avem nici limite, practic nu ne cunoaștem deloc. Primul pas ce trebuie făcut în evoluția noastră este să ne stabilim obiective clare, să ne definim anumite limite, să le cunoaștem bine… după care să le depășim.

Practic, de fiecare dată când credem cu adevărat în ceva…trebuie să transformăm depășirea acestor limite într-un vis. Când am reușit să facem acest lucru, din acea secundă, luptăm pentru acel vis…cu toată puterea noastră, cu toate pârghiile noastre, pe românește…trebuie să tratăm acel vis ca fiind o finală importantă din viața noastră.

Și nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm că este visul nostru, iar realizarea acestui vis este pentru propria persoană, nu pentru cei din jurul nostru, nu pentru aplauzele lor…oamenii vin și pleacă, dar noi vom rămâne mereu cu visul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *