Orice sală goală se poate umple din nou cândva

Posted on

Ne trezim, fără să ne dăm seama, de multe ori, într-o sală goală…într-o sală care nu cu mult timp în urmă era plină, se auzeau aplauze după fiecare discurs, se ciocneau pahare de șampanie după fiecare succes și se stabileau activități pentru următoarea perioadă.

Era o sală în care atunci când pășeai toți îți cereau câte un mic favor, sprijin, ajutor…iar tu încercai să-i ajuți pe toți, fără a cere ceva în schimb…în acea sală tu erai regizorul în acel moment.

Prin sală erau și actori cărora nimeni nu le dădea vreo șansă, pe care mulțimea îi trimitea la colț, dar tu credeai în ei…îi luai de mână, îi urcai pe scenă și le ofereai cele mai importante roluri, asigurându-le practic ziua de mâine…erau actorii tăi.

Cum orice început are și un sfârșit…piesa s-a terminat, fiecare fiind mulțumit cu ce a câștigat, cu ce a reușit…dar, din păcate, când cortina s-a lăsat, majoritatea au uitat de regizor…nu mai aveau nevoie de el…și-au găsit repede altă piesă și un alt regizor, dar viața merge înainte…orice sală goală se poate umple din nou cândva, dar cu multă muncă și efort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *