Schimbarea este la noi, startul și finalul depind doar de acțiunile noastre

Posted on

Maica Teresa spunea: „Ziua de ieri s-a dus. Ziua de mâine nu a venit încă. Așa că avem la dispoziție doar ziua de azi. Să începem, deci.” În același timp, Harvey Firestone Jr. spunea referitor la prezent: „Astăzi începe tot ceea ce are să se întâmple de acum înainte.” Mai pe românește, atunci când trebuie să schimbi ceva la tine, nu trebuie să te mai gândești la trecut, trebuie să conteze doar prezentul.

Practic tot ce facem astăzi nu mai poate schimba trecutul, indiferent că vorbim despre viața personală sau despre activitatea profesională. Dar nu trebuie să uităm niciodată că ce facem astăzi ne poate influența ziua de mâine, deci hai să facem acest lucru bine și chiar din acest moment.

Totodată, atunci când nu te simți bine într-un mediu, într-un cerc de oameni…schimbă acest lucru, râzând, cu fruntea sus…pleacă…nimeni nu te poate împiedica să rămâi, în afară de tine.

Știu…sunt conștient că mulți ne gândim ce zice lumea atunci când vrem să facem anumite schimbări, dar de când lumea are drept de veto asupra noastră…?!

Eu, cel puțin, din câte știu atunci când ne-am născut…nu am întrebat lumea dacă este de acord cu acest lucru.

Și atunci, în toate cazurilor, schimbarea este la noi…trebuie doar să avem curaj…fruntea sus, startul și finalul depind doar de acțiunile noastre, pentru toate este un început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *