Doar împreună putem schimba ceva

Posted on

Am început un nou proiect personal, alături de echipa mea, un proiect prin care îmi doresc să aducem un zâmbet pe chipurile celor care au nevoie, un proiect prin care vrem să ajutăm, un proiect în care te așteptăm și pe tine.

Practic m-am hotărât să pun bazele acestui proiect fiind sătul de tot ce se întâmplă în jurul meu. În fiecare zi văd oameni ce rămân fără locuri de muncă, care nu știu pe ce drum să meargă, care nu au nici o perspectivă.

În același timp, văd oameni ce trec prin diferite situații dificile și nu știu cum să le depășească, nu știu pe cine să întrebe ce au de făcut, nu au cui să ceară un sfat. Totodată, sunt oameni ce seara au masa goală, sunt copii ce ar vrea să meargă la școală, dar nu au cu ce și avem tineri ce sunt la început de drum, dar nu au pe nimeni lângă ei.

Prin intermediul acestei asociații vom încerca să aducem un plus de valoare în viețile acestor oameni…doar împreună le putem acorda un nou început!

Da…cred că este timpul să ne aducem aminte că oamenii au nevoie de ajutor, în unele cazuri, chiar și moral, dacă nu se poate financiar.

https://www.facebook.com/asociatiacsr

One Reply to “Doar împreună putem schimba ceva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *