Ai grijă cu cine alegi să mergi pe drum, unii sunt egoisti, imaturi, uneori chiar RĂUTĂCIOȘI

Posted on

Henry Ford spunea: „Eșecul este doar oportunitatea de a lua totul de la capăt, de data aceasta, într-un mod mai inteligent.” Practic, indiferent în ce situație te afli astăzi, indiferent prin ce probleme treci, nu trebuie să uiți că tu ești cel mai important…în fiecare moment.

Cu cât vei învăța să te iubești mai mult, cu atât vei trata anumite situații mult mai ușor, vei învăța cum să dai ignor celor care îți ocupă spațiul cu energie negativă și, cel mai important, vei învăța să respecți acei oameni care merită acest lucru.

Știu…sunt mulți care încearcă să-ți pună piedici,  băgători de seama, cum le spun eu, care astăzi te critică, dar mâine te caută dacă au ceva de câștigat…genul de oameni cărora trebuie să le faci cu mâna din mers.

În același timp, ai grijă cu cine alegi să mergi pe drum…și asta o pot spune din proprie experiență…sunt oameni care te pot ridică, dar sunt și cei care te pot doborî într-o secundă…oameni imaturi, egoiști, care sunt doar pentru ei, uneori chiar răutăcioși.

Și cel mai important…nu uita acest aspect…încearcă să-ți construiești o listă de priorități, de obiective pe care vrei să le realizezi…alege să mergi cu ele până la capăt, indiferent de „gardurile” pe care trebuie să le sari, de cârcotași este lumea plină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *