Cîțu, Orban și ai lor își bat joc de mediul de afaceri autohton! Importă măști neconforme, în timp ce ai noștri sunt trași pe line moartă

Posted on

În timp ce prin alte țări din Europa ai lor guvernați se gândesc la mediul de afaceri și caută soluții pentru a-l menține în viața, pe la noi…prin București…nea Cîțu și ai lui importă măști neconforme, pe bani mulți. Acum ce mai contează câteva milioane de euro aruncați pe apa sâmbetei, pardon Dâmboviței. Ce să mai spunem că prin aceste măsuri, gândite probabil lângă un pahar de whisky, se agravează deficiutul balanței comerciale, dar și faptul că producătorii autohtoni sunt trași pe linie moartă.

Poate acești gurvernați, care se ceartă zilnic între ei…că doar sunt în coliție și guvernează, ar trebui, când se trezesc dimineața, să se mai uite prin acele programe prin care PSD-ul se gândea să ajute și mediul de afaceri. Dacă nu știu despre ce programe este vorba, sau nu vor să știe, le aduc puțin aminte: Start-Up Nation, Rabla Plus, programul privind stimularea exporturilor sau cel privind susținerea agriculturii.

Totodată, văd că între Cîțu și Vlad Voiculescu este o dragoste aparte…pe modul în care se face testarea în România, pe modul în care merge programul de vaccinare, pe modul în care practic ei ne conduc. Și dragostea dintre ei fiind atât de mare, se pare că merg pe principiul omului de la munte…când se prind, cum se…pupă.

Și ca de final…am văzut că se dorește să nu mai ieșim după ora zece din casă, în loc de unsprezece. Probabil, dernajați de modul în care sunt trași de ureche, după fiecare greșală pe care o fac, ai noștri Cîțu, Orban și Iohannis au vrut să ne pedepsească puțin…doar au țara și guvernul lor, iar asta le permite să facă ce vor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *