Oferă…ca să poți primi, totul începe de la noi

Posted on

Pe blogul personal am o rubrică care se numește „Gânduri”, o rubrică în care așez pe această „hârtie” virtuală anumite trăiri de ale mele, sentimente, speranțe sau vorbesc despre societatea în care trăiesc…practic scriu despre mine. Cu toate acestea, în discuțiile purtate cu mai mulți oameni, care citesc aceste rânduri, mi-am dat seama că scriu și despre ei, nu doar despre mine.

Și de ce se spun asta…!?…simplu…oamenii au speranțe, vor să aibă un viitor mai frumos, vor să se redescopere, au anumite dezamăgiri față de anumite persoane, față de societatea în care trăiesc și, în unele cazuri, chiar față de ei.

Citind această rubrică unii și-au dat seama că toate drumurile grele duc spre cele mai frumoase locuri, că orice sală care este goală se va umple la un moment dat sau că orice schimbare începe prima data de la noi, pe urmă de la cei din jurul nostru.

Totodată, oamenii au înțeles că de multe ori sunt persoane care vin și pleacă, dar ei vor rămâne mereu cu visul lor, că orice provocare poate duce la propria maturizare și, de ce nu, și-au dat seama că sunt arhitecții propriului destin.

Practic…prin această rubrică…am reușit să-mi răspund la o întrebare, și anume: „Cine sunt eu?”, și mă bucur când întâlnesc oameni care mă citesc și caută același răspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *