Trăim într-o lume nasoală, dar mie îmi place această lume în care trăim

Posted on

Trăim într-o lume nasoală…plină de greutăți, probleme sociale, rate la bănci, lipsa locurilor de muncă, dar și a restricțiilor impuse în ultima perioadă. Fiecare caută să-și asigure ziua de mâine, indiferent de cum reușește acest lucru…până la urmă cu bune sau rele este ziua lui și doar el știe ce are de făcut cu ea.

Dacă este să întrebăm pe cineva ce-și dorește…de cele mai multe ori acest cineva ne va răspunde că-și dorește o viață frumoasă, alături de cei dragi, că-și dorește să fie fericit și împlinit, atât profesional, cât și personal.

Pe de altă parte…mai sunt unii care-și doresc o vilă cu piscină, o mașină scumpă, un ceas de firmă sau propriul elicopter…fiecare vede bucuria în felul său.

Spre deosebire de alții, mie îmi place această lume nasoală în care trăim…pentru că în această lume am cunoscut cei mai frumoși oameni, am descoperit cele mai frumoase locuri, am citit cele mai bune cărți și, nu în ultimul rând, am văzut cele mai bune filme sau piese de teatru.

Spre deosebire de alții am reușit să depășesc anumite bariere și să văd și partea bună a lumii în care trăim, greu…dar am reușit, fără elicopter sau fără acea listă fragilă, plină de obiecte, pe care unii o consideră fericire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *