PANDEMIA NE-A SCHIMBAT STILUL DE VIAȚĂ…NE-A TRECUT DIN OFFLINE ÎN ONLINE

Posted on

Această pandemiei ne-a trecut, fără să ne dăm seama, din viața offline în viața online…aproape în toate domeniile de activitate. Avem angajați care lucrează de acasă, cu ajutorul internetului, avem elevi care fac școală online, avem ședințe, conferințe sau întâlniri ce le ținem pe tot felul de aplicații, avem piese de teatru, filme sau spectacole de muzică transmise live de anumite platforme.

Chiar mă gândeam, în urmă cu câteva zile, dacă vom reveni ușor la vechiul nostru stil de viață, separat de online.

Și chiar sunt curios, cum vom reacționa atunci când vă trebui să mergem la anumite întâlniri care acum durează maxim 50 de minute, iar în viața offline cu tot cu drum, îmbrăcat, aranjat pot dura și 5 – 6 ore.

Chiar sunt curios dacă ne vom grăbi să participăm la tot felul de  seminarii, cursuri sau discuții pe care acum le purtăm pe Zoom, Teams sau Jitsi Meet, din confortul casei noastre…?!

Chiar sunt curios cum vom reacționa atunci când vom avea posibilitatea să ieșim cu mai mulți oameni în public, în condițiile în care de peste un an de zile stăm mai mult în casă. Ne vom feri în continuare, vom trăi mereu cu această teamă, pe care o avem în prezent…probabil nimeni nu știe.

Când stau și scriu aceste rânduri îmi dau seama că de fapt mă întreb dacă vom renunța ușor la viața online pentru a participa, din nou, la evenimente cu oameni, în afară de nunți și botezuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *