„DI A LOG”, o piesă de teatru prin care ne putem redescoperi

Posted on

„DI A LOG”…un termen pe care începem să-l întâlnim din ce în ce mai rar, fiind pierduți printr-un banal cotidian, ce de multe ori ne trage în jos. Uităm cine suntem și ce vrem să facem, uităm să iubim, ne zbatem zilnic între dorința de a trăi și de a ne îndeplini visurile, de fapt uităm cine suntem noi.

Ne punem piedici, ne stabilim limite, uităm să zburăm…avem zile în care vrem să ne redescoperim, dar nu ne ține mult…de fiecare dată întorcându-ne în carapacea noastră.

Nu mai știm să dialogăm, nici măcar cu propria persoana…fugim de oportunități. Mereu găsim scuze pentru tot ce ne iese în cale, aratând cu degetul spre trecut…el fiind de vină pentru orice, chiar și pentru neputința noastră.

Din păcate, avem tendința să ne construim un nou Dumnezeu și astfel să ne îndepărtăm de propriile origini, de propria cultură, de tot ce am construit până la un anumit punct.

Doar prin „DI A LOG”, dar prin unul adevărat, începem să ne redescoperim, să ne aducem aminte cine suntem, care este rolul nostru pe acest pământ, practic ne întoarcem la origini…la MAMA și TATA…și astfel învățăm să iubim din nou, inclusiv pe cei de lângă noi.

Pentru toate este un început…clar, și dacă vreți să descoperiți acest început mergeți și vedeți piesa de teatru „DI A LOG”, jucată de actorii Radu Botar și Mălina Andrei, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Pe mine această piesă m-a încărcat pozitiv, mi-a demonstrat încă o dată că avem puterea să renaștem în fiecare zi și că nimic nu este imposibil atunci când îți propui ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *