Messi s-a lăsat de fotbal, a devenit autor de cărți fantomă și fără ISBN

Posted on

Avem pe unii, de fapt pe unul, prin oraș, mare autor de cărți fără ISBN și pe care nimeni nu le găsește, nici măcar el, dar care vrea să pară cel mai tare din parcare. Și cum vrea să facă asta…destul de simplu…în loc să se laude cu realizările lui, dar nu cu cele desenate pe hârtie, se leagă tot timpul de curtea altuia.

Din păcate, al nostru mare autor merge pe ideea că arătând cu degetul spre alții distrage atenția de la acțiunile și activitățile sale. Sau poate merge pe ideea că prin intermediul acestor ieșiri lumea va uita că nu avem locuri de parcare, că-n ultimii ani investitorii nu prea au mai venit sau că nu mai este în stare să se ocupe nici măcar de curățenia acestui oraș.

Știu…acestui autor îi place să-și aranjeze freza pentru a da bine în poză, și în același timp să promită marea cu sarea, fiind cel mai simplu.

De fapt, cred că am înțeles noua sa tactică…în această perioadă ar trebui să aibă loc o dezbatere publică legată de bugetul primăriei, dar și-n acest caz preferă să ascundă acest buget de locuitorii acestui oraș, la fel cum și-a ascuns și propriile cărți…de nu le mai găsește nimeni, nici măcar el.

Și ca de final…câteva întrebări…cum mai stăm cu lucrările de pe Grivița, cam cât ne ia până punem la punct traficul din Târgu Jiu sau când va veni acea zi în care să avem și noi un plan urbanistic general. Întrebări fără răspuns…cel puțin așa se vede din teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *