Lacul Sfânta Ana și Lacul Roșu…două zone ce merită vizitate

Posted on

Chiar și în România unii știu să facă turism…dacă nu mă credeți mergeți și vizitați Lacul Roșu sau Lacul Sfânta Ana. 

În aceste zone ale țării totul este bine organizat, oamenii știu ce au de făcut și, fără să-ți dai seama, te fac sa revii, datorită atitudinii lor fața de turiști.

Infrastructura este destul de bună, doar între Lacul Roșu și Gheorghieni lasă puțin de dorit, există locuri de parcare, dar și „ghizi” locali care în orice moment se opresc să-ți explice istoria acestor locuri.

Totodată, un lucru ce mi-a atras atenția este curățenia zonelor…nu pot să zic că nu mai vezi o hârtie pe ici pe colo, dar nu vezi saci de gunoi, aruncați pe toate câmpurile, cum vedem pe la noi.

Că tot vorbim de curățenie…defect profesional…am rămas uimit, în sens pozitiv, să văd în apropierea Lacului Sfânta Ana containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor…frumos.

Despre peisaje cred ca nu mai are rost să vorbesc…sunt superbe, te liniștesc și pentru câteva minute te fac să uiți de problemele zilnice. 

Avem atât de multe zone frumoase prin această țară, de care unii au grijă și știu ce au de făcut cu ele, pe când alții, chiar dacă le au, își bat joc de aceste minuni ale naturii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *