Căsuța Răsturnată…un loc din Gorj ce merită vizitat

Posted on

Am găsit, în sfârșit, locul unde mă simt perfect…unde totul este răsturnat…și când mă gândesc că este aproape de Târgu Jiu nu-mi vine să cred. Efectiv aici mă simt în largul meu, totul fiind exact cum nu te aștepți să fie…cam cum mai acționez și eu uneori, în ciuda unora ce mă iubesc de nu mai pot.

Revenind la subiectul acestui material…fiind duminică, fiind și Ziua de Florii, am ales să vizitez Căsuța Răsturnată, de la Ponoare, din județul Gorj. Pe lângă Pădurea Colorată, ce se află tot în această zonă, și această căsuță a devenit un punct turistic pe harta acestui județ. 

Drumul până la acest nou obiectiv turistic este foarte ușor de parcurs și marcat corespunzător, cu indicatoare ce te duc direct la el. O dată ajuns aici îți poți parca liniștit mașina, apropo de mașină…când am ajuns erau peste 15 mașini parcate.

Ideea lui Alex, tânărul care a investit în această căsuță, începe să prindă contur în fiecare zi, iar acest lucru se vede prin numărul celor care îi trec pragul.

Pe lângă căsuța mai exista un mini parc de aventură, la care se lucrează, dar și un mic magazin de suveniruri…cu prețuri accesibile pentru toată lumea.

Prin aceasta investiție realizată se vede rapid că Alex s-a plimbat foarte mult, și-a notat foarte bine în minte ce are de făcut și o dată întors acasă s-a pus pe treabă…bravo lui.

Cu astfel de oameni județul nostru sigur va da înainte, din punct de vedere turistic. Apropo de asta…poate cei care se laudă mereu că promovează zona noastră ar trebui să aducă în echipa lor și astfel de oameni, pentru că…repet și rar mă înșel…acest om știe ce are de făcut.

Dacă nu mă credeți atunci mergeți într-un weekend la Căsuța Răsturnată și probabil vă veți convinge singuri.

P.S. Ce mi-a plăcut…ideea acestei afaceri ce devine pe zi ce trece un obiectiv turistic, faptul că Alex știe să se promoveze și să-i aducă pe oameni la el, prin indicatoarele care te anunță din timp de acest loc, prin magazinul de suveniruri…orice turist care ajunge undeva vrea să aibă o amintire, bine gândit. În același timp, se vede clar că Alex știe că familiile cu prichindei caută și locuri de joacă…drept dovada este și investiția pe care o face în mini parcul de aventură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *