Iubirea diferă de la om la om, precum și calitatea ei

Posted on

Mulți confundă iubirea cu timpul, consideră că dacă o persoană petrece mult timp cu ei asta înseamnă iubire. Sunt și cei care nu se uită la timp…se uită la calitatea relației și sunt ghidați de acel sentiment de reciprocitate.

Mai sunt și cei care cred că dacă plâng sau se plâng, mergând pe ideea că orice mână întinsă trebuie să aibă o poveste, obțin iubire…greșit…iubirea nu se obține niciodată plângând, eu văd asta ca un fel de cerșetorie sentimentală…la mine cel puțin nu ține sau mai bine zis nu mai ține faza asta.

Sunt foarte puțini care știu cum să-și stabilească anumite relații psihologice cu cei din cercul lor, uitând, astfel, să pună anumite bariere atunci când trebuie puse. Nici eu nu știam mare lucru despre aceste bariere, dar în ultimii ani mi-am dat seama, singur, că de multe ori sunt necesare…iar acum le pun și le ridic, de fiecare dată, când simt că este nevoie de ele.

Bine…acum…prin zilele noastre, când vorbim despre iubire, devenim politicieni…dăm sfaturi, citate din cărți, postăm tot felul de rânduri scrise de x sau y, dar sunt multe situații în care nu știm să aplicăm aceste lucruri prin viețile noastre.

Știu…sună destul de ciudat aceste rânduri, dar până la urmă fiecare înțelege iubirea prin modul în care o trăiește, prin modul în care o simte, prin propriile sale experiențe.

Iubirea diferă la om la om, precum și calitatea ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *