Eu în echilibru cu mine. Tu cum îți păstrezi echilibrul?

Posted on

Vorbim despre echilibru în viața noastră, căutăm acest echilibru zilnic și cu toate acestea avem zile când apar tot felul de surprize, de situații, care ne dezechilibrează. Cel puțin eu, până acum, nu am găsit acest echilibru zilnic, de care tot vorbim, dar tu cel care citești aceste rânduri poate l-ai găsit…îmi poți spune și mie cum?

În ultimii ani…am încercat să-mi găsesc un echilibru general…pe toate planurile, să am o privire de ansamblu, iar în unele cazuri mi-am pus și ochelari ca să văd mai bine.

Când mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și mă trage în jos am acționat imediat, intervenind doar în acel moment când rotița nu se mai învârtea corespunzător.

Am încercat astfel să mă debarasez de acea idee prin care să-mi găsesc echilibru zilnic, ceva gen…când ies pe ușa casei să-mi zic: „Astăzi trebuie să-mi găsesc echilibrul…!”.

Practic, mi-am schimbat modul de a privi lucrurile de la nivel micro la nivel macro…și uite așa, în majoritatea cazurilor, mi-am găsit echilibrul de care aveam nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *