Dacă iubim și iertăm…putem deveni mai albi decât zăpada

Posted on

Dacă iubim și iertăm…putem deveni mai albi decât zăpada. Știu că nu există o inimă perfectă, nici măcar un suflet perfect…dar oricine, în sinea sa, știe în primul rând că trebuie să fie om.

Toată lumea are păcate, nu cred că există om fără păcat…până la urmă fiecare are greșelile sale. Nu trebuie să judecăm pe nimeni, nu noi suntem în măsură să facem acest lucru.

La Cina cea de Taină Isus a spus: „Adevărat grăiesc vouă, că unul dintre voi Mă va vinde!”, la care Iuda a răspuns: „Nu sunt cumva eu, Învățătorule?”. Cred că această întrebare ar trebui să ne-o punem și noi în fiecare zi. De fapt, cred că această întrebare a fost adresată atunci pentru ca și noi, astăzi, să ne raportăm la ea, atunci când ne îndepărtăm de credință, fără să ne dăm seama.

Trăim printre frământări, probleme, dureri…drept dovadă este și ultimul an, marcat de această pandemie, dar cu toate acestea încă avem puterea să zâmbim, să mergem mai departe, să ne ridicăm din propria cenușă…dar niciodată singuri…tot timpul am avut și vom avea credința lângă noi.

Și nu ar trebui să uităm, niciodată, că ieri, Isus a dus crucea pentru noi, astăzi poate a venit timpul să ducem și noi crucea pentru EL…pentru a noastră mântuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *