Actualul guvern, probabil, își dorește o țară fără doctori, profesori și elevi! Scuze…își dorește alegeri parlamentare

În această perioadă se fac tot felul de simulări, de către actualul Guvern, prin care se dorește creșterea TVA-ului la alimente de la 9 la sută la 22 la sută…ce înseamnă asta?…simplu…creșterea prețurilor.

În același timp, în timp ce doctorii ies în stradă pentru a-și cere drepturile, actualul Guvern promite marea cu sarea, dar nimeni nu a primit marea…toți au primit doar sarea cu care să-și acopere rănile provocate de acest sistem care în ultimul an și-a dat cu stângul în dreptul.

Totodată vedem cum peste 200.000 de profesori au fost mințiți și au fost lăsați singuri în fața acestui virus, fără să fie testați, fără să aibă suportul necesar pentru a-și desfășura cursurile online, fără acele prime promise, dar și fără măști.

Ce să mai spunem de pensionari, de bunicii noștri, care s-au trezit cu mai puțini bani pe card sau de cei mici care-și întreabă părinții dacă alocația lor a mai crescut.

Despre mediul economic nu cred că mai putem vorbi…sau mai bine să-i lăsăm pe cei din HoReCa să ne spună ce vor face în perioada următoare cu angajații lor, că pe al nostru prim-ministru se pare că nu prea îl interesează.

Și cel mai grav aspect, din punctul meu de vedere, este că Orban cu Iohannis insistă pe organizarea alegerilor parlamentare, în timp ce numărul celor care se îmbolnăvesc este în creștere, doctorii nu mai fac față prin spitale, iar elevii și profesorii sunt lăsați să se descurce singuri…atât poate acest guvern, din păcate.

Abonează-te la newsletter: