Atunci când prostia se urcă la cap, nesimțirea nu mai are limite!

Nesimțirea unora nu mai are limite, iar modul în care se comportă denotă că și prostia li s-a urcat la cap. În timp ce multe domenii de activitate sunt la pământ, iar mulți oameni au rămas fără locul de muncă…într-un birou din Guvernul României…se bea și se fumează, iar despre respectarea regulilor stabilite pe timpul stării de alertă ce să mai vorbim.

Din păcate, în ultimele luni s-a vorbit despre tot felul de măsuri pe care omul de rând a trebuit să le respecte…începând de la purtarea măștii de protecție, până la păstrarea unei distanțe de minim de 2 m între persoane. Tot în ultimele luni am fost nevoiți să stăm departe de persoanele învârstă iar ordonanțele militare le-au impus să stea în casă. Din păcate…aceste reguli sunt făcute doar pentru prostime, pentru că cei care le stabilesc le încalcă, zâmbind, cu țigarea în gură și berea pe masă.

Le-aș sugera personajelor din această poză ca de pe data de 1 iunie să își deschidă o terasă lângă guvern și de ce nu chiar și o piscină, un teren de fotbal sau un mall doar pentru ei…în timp ce noi vom purta în continuare măști de protecție, vom păstra distanta regulamentară față de colegul de birou și nu vom avea voie la terasă decât maxim patru oameni la aceeași masă.

În același timp, le-as mai sugera acestor personaje din imagine să organizeze un circuit turistic prin acest birou ca să ne putem bucura și noi de această libertate, de care se bucură ei în acest moment.

P.S. Într-o țară care este respectată de cei care o conduc aceste personaje ar trebui să-și dea imediat demisia, iar în cazul în care nu o fac chiar sunt curios ce amendă vor primi și în cât timp o vor plăti.

Abonează-te la newsletter: