Atunci când unii nu sunt în stare să rezolve problemele din oras dau vina pe Consiliul Local…este mult mai simplu

În anul 2019, în cadrul Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu, au fost aprobate 587 de hotărâri, dintre care doar 24 au fost retrase sau respinse de consilieri. În același timp, ca să faci curățenie prin cartierele orașului, să repartizezi locurile de parcare sau să te ocupi de spațiile verzi nu ai nevoie de aprobarea Consiliului Local.

Tot îi aud pe unii care se leagă de faptul că Romanescu a venit cu foarte multe proiecte pentru acest oraș, dar că i-au fost respinse de Consiliul Local…păi cum vine asta, că nu prea înțeleg…atât timp cât au fost aprobate 587 de hotărâri, cine a fost împotriva sa? În același timp, am o întrebare pentru cei care se leagă de acest subiect…cum se face că timp de trei ani de zile nu prea s-a mișcat nimic prin oraș și brusc, exact înaintea campaniei electorale, Romanescu s-a apucat de trotuare și străzi…acum nu a mai fost nevoie de aprobarea Consiliului Local?

Tot odată, că să închidem acest subiect, vă dau și exemplu de două proiecte respinse de consilierii locali, și anume: cel cu luminițele de un milion de euro pentru fântânile din centru orașului și cel cu construirea wc-ului din Piața Prefecturii.

P.S. Această scuză că nu s-a putut face nimic în oraș…datorită faptului ca membrii Consiliului Local au fost împotrivă, din punctul meu de vedere, pică…atât timp cât 99 la sută din hotărârile inițiate de Romanescu au fost aprobate, dar pentru imagine dă bine să te plângi…iar „Messi” s-a folosit de acest lucru.

Abonează-te la newsletter: