„BĂ, PRIETENE!”…ABIA AȘTEPT SĂ MĂ DAI AFARĂ DIN CONFERINȚELE DE PRESĂ

Se pare că Primăria Municipiului Târgu Jiu a devenit moșia lui Messi, o moșie pe care o păstorește cum vrea el…o moșie în care intră doar cine vrea el, din păcate. Văd că anumiți jurnaliști sunt dați afară din conferințele de presă și li se spune că nu mai au ce căuta în această instituție, de parcă ar fi curtea sa.

Ce nu a înțeles acest „Messi de Târgu Jiu” este faptul că nu toată lumea te place, nu toată lumea culege scame de pe sacou și nu toată lumea îți întinde covorul roșu, eventual să-ți pună și câteva petale de trandafir pe unde ți se împleticesc picioarele.

În același timp, îmi dau seama că acest primar vrea să încerce să fie un pui de șmecheraș…dar, iar nu a înțeles că este puțin depășit de situație, chiar și în acest caz. Pe această cale i-aș recomanda să ia câteva lecții de bun simț și, din câte știu, are câțiva colegi prin anturajul său, care pe la spate îl înjură, dar mâine i le-ar plăti.

În calitate de consilier local chiar o să merg cu astfel de jurnaliști la conferințele de presă și chiar o să pun și eu anumite întrebări…„bă, prietene!” și abia aștept să mă dai afară.

P.S. Un jurnalist din Târgu Jiu a fost dat afară de la declarațiile de presă date de primarul orașului…folosindu-se de expresia „bă, prietene!”

Abonează-te la newsletter: